Ga naar de inhoud

Adverteren op Spotify

Spotify gebruikers kunnen worden getarget op device, interesses, locatie, bepaalde tijden, leeftijd, geslacht en muziekgenres.

Ook kan er eenvoudig een clickabre ‘call to action’ aan de campagne worden toegevoegd door middel van zogenaamde companion banners. Dit zijn beeldadvertenties in die tegelijk met het uitzenden van de audiospot in de app worden getoond.

Voorbeelden van companion ads op Spotify

Kosten adverteren Spotify

Spotify werkt net als Google Ads op basis van een prijs-veilingsysteem. Je betaalt, afhankelijk van de gekozen doelgroep, per commecial (audio impressie). Omdat commecials niet kunnen worden ‘geskipt’ reken je alleen af over daadwerkelijk geleverede commercails. Adverteren op Spotify kan al met een beperkt budget.

Afhankelijk van doelstellingen en beschikbare middelen is Spotify goed te combineren met traditionele radiocampagnes, maar kan ook prima alleen ingezet worden. Met onze jarenlange ervaring bij diverse Radiostations en Mediabureaus verzorgen we ook graag traditionele radiocampagnes.

Spotify campagnes kunnen ook heel goed gecombineerd worden met andere programmatic audio kanalen.

Spotify gebruikers kunnen worden getarget op device, interesses, locatie, bepaalde tijden, leeftijd, geslacht en muziekgenres
Adverteren Spotify: Kantar TNS onderzoek

Benieuwd wat adverteren op Spotify voor jouw merk kan betekenen? Laat hier je bericht achter