Ga naar de inhoud

Wie zijn we?

Flinke oprichters

Bas de Blok

LinkedIn

Bas brengt meer dan 20 jaar aan commerciële en creatieve radio ervaring mee aan de Flinke tafel.

Na diverse commerciële leiderschapsrollen bij radio zenders als Sky Radio, Radio Veronica, Radio 10 en Classic FM, heeft Bas zijn strategisch commerciële radio-expertise gebundeld in zijn eigen bedrijf Radiobased. Hij werkte met en voor vele adverteerders (van regionaal tot multinational), reclame-en mediabureaus. Bas was verantwoordelijk voor het succesvol ontwikkelen en in de Nederlandse ether slingeren van zeer effectieve radiocampagnes.

Met Flinke Media maakt Bas de logische stap naar de wereld van Digital Audio, waar hij een berg kennis, ervaring en tricks-up-his-sleeve meebrengt om merken te helpen groeien door geluid.

Wat Flinke Media doet

Olger Smit

LinkedIn

Olger brengt meer dan 20 jaar creatieve strategie en digital media ervaring mee aan de Flinke tafel.

Hij kon in zijn carrière tot dusver vlammen bij bureau’s als OMD, TBWA\NEBOKO en DRUM in diverse strategische en leiderschap functies. Olger was bevoorrecht om met de beste creatieve talenten te werken op fantastische merken als Vodafone, McDonald’s, Heineken en Albert Heijn.

Met Flinke Media maakt Olger de stap naar de wereld van Digital Audio, omdat hij niet kan uitstaan dat daar nog zo weinig kansen worden benut.

Hij zet voor Flinke zijn berg ervaring in op het gebied van creatieve strategie en digital media. Om het verschil te maken, in én tussen de oren van de doelgroep.

Waarom Digital Audio?